Vineri, 09 Decembrie 2011

Buchetul de mireasa

Scris de 

In mod traditional buchetul miresei este predominat de culori pale, dar el poate sa primeasca o nota de originalitate in functie de dorina miresei si de stilul nuntii. Astfel se pot alege culori puternice, se pot oferii note de originalitate apeland de flori salbatice, fructe, scoici,  pene, pietre semipretioase. In ce priveste forma  buchetului trebuie sa se tina cont de cateva reguli de baza, acesta trebiuie sa se potriveasca cu linia corpului, sa fie proportional cu silueta si dimensiunile miresei, sa se armonizeze rochiei si stilului nuntii.

Sfaturi:

  • Buchetele de mireasa mici si rotunde sunt usor de purtat, dar trebuie sa fie proportionale cu inaltimea miresei si cu croiala si lungimea rochiei.
  • Rochiile voluminoase au nevoie de buchete mai mari si mai dense. Dar chiar si aici, trebuie tinut cont de stilul si croiala rochiei.
  • Buchetele tip cascada au nevoie de "inaltime", de aceea nu sunt potrivite mireselor mici de statura
  • Buchetele tip lacrima/pageant (buchete mai lungi, legate, cu tulpinile florilor vizibile si purtate pe brat, lateral) nu sunt cea mai buna optiune pentru miresele cu brate lungi sau groase, sau pentru cele cu umeri lati.
  • Rochiile mai scurte si rochiile drepte sunt puse in valoare de buchete mai micute sau de o singura floare.
  • Buchetul trebuie sa reflecte tema si stilul nuntii, dar daca rochia ta este foarte simpla nu-ti fie teama sa alegi flori in culori puternice sau un buchet extravagant.
  • Buchetul de mireasa trebuie sa fie mai spectaculos si mai mare decat cele purtate de domnisoarele de onoare. Acestea nu fac decat sa il scoata pe al tau in evidenta, subliniindu-i culoarea, forma si stilul.
Vizualizari 8967 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Martie 2013

Lasă un comentariu

Login